And the saga continues

And the saga continues

The following events unfolded about 3 weeks ago…

He is just chilling after lunch in his favorite position – foot on the table, usually placed there with the fanfare and care of a goblet full of liquid gold. Here it is – my foot! Plonk. Stare for reactions of awe in the public.

Looks serious and like some deep thoughts are running through his sweaty head. What are they?…

(Pause for philosophical mind boggles)

.

.

.

.

.

.


Just kidding!

But seriously,

look what I can do, Mama!

And after you have put water everywhere, tried to eat the table and cooled your hot nether regions,

you follow with a special move, like this:

I cant believe you just blogged about this!

Потребителите могат да се регистрират само веднъж, под един прякор. Като жест на добронамереност и добър етикет, при първоначално влизане във форума, прегледайте и попълнете колкото смятате за нужно от профила си.

Родилница е за активен диалог и участие. Акаунтите, които не са активни до 1-2 месеца, ще бъдат изтрити. Същото може да се приложи по усмотрение на модераторите за потребители, които спрат да бъдат активни за дълги периоди. Това не означава, че подновено участие е забранено, просто че ще трябва да се регистрирате пак, ако имате желание да се включите отново.

Родилница е общество с много разнообразни членове, но като цяло дава подкрепа и поощрение на:
– естественото както и раждането в къщи
– естествено продължително кърмене до 2год и повече
– привързано родителство
– спане с децата
– родителство с уважение и нежност
– екологични подходи към живота
– феминизъм и правата на човека като цяло

Всички потребители са добре дошли, но имайте предвид гореизброеното и не се изненадвайте и приемайте като обида, ако не получавате подкрепа относно противоречащи подходи и идеи. Има много други форуми където може да намерите хора които да го направят, Родилница най-вероятно не е един от тях.

Преди да напишете нещо, опитайте се да не забравяте, че от другата страна стои човек, а не безлична машина без чувства. Всеки коментар може да представи информацията, която съдържа с или без лични обиди и нападки. Изборът е ваш и той отразява единствено вашата личност.